Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Penisová aféra nabírá na obrátkách! Bývalý vicepremiér Karel Havlíček (49) dál přitápí pod kotlem, v němž by rád „uvařil“ Pavla Novotného (43). Dlouze ho řešil i na půdě Poslanecké sněmovny. A řeporyjský starosta si to samozřejmě nenechal líbit.

„Naposledy těžce zasáhl rodinu známého hudebníka. To jen proto, že si dovolil udělat si fotku s kandidáty do Evropského parlamentu, tak za toto rovnou pohřbil jeho vážně nemocnou dceru,“ nechal se slyšet místopředseda Sněmovny v narážce na hudebníka Felixe Slováčka. Přítomní poslanci se záhy dozvěděli ještě mnohem víc.

„Vše nasvědčuje tomu, že jedná pod návykovými látkami,“ řekl na adresu řeporyjského starosty druhý muž hnutí ANO. Trnem v oku je mu hlavně to, že je Novotný veřejnou osobou, která má krytí ODS.

„Nečekal jsem, že malý pin*our starosty z Řeporyj udělá velké divadlo,“ uvedl dále Havlíček. A když to Věra Kovářová (STAN), která v tu chvíli řídila schůzi, označila za nepřijatelné, šéf stínové vlády ANO se ohradil. „Pin*our není slovo, které není v Poslanecké sněmovně nevyslovitelné,“ odpověděl. Nepřítomnému premiérovi Petru Fialovi pak vyčetl, že se neumí s Novotným vypořádat.

Reakce syna známého baviče přišla pár hodin poté. „Karel Havlíček potřebuje v první řadě obejmout, slyšet od přátel (když už nechal doma opatrovníka), že má dvakrát takového pinďoura jako starosta Řeporyjí a opatrně odvést k sanitce. Bude-li se cukat: hladit, chlácholit, povzbudit! To nikdo z poslanců z řad lékařů nevidí, že mu je*lo?“ ptal se.

„Se mi o tom vemenu v noci zdálo,“ doplnil později Novotný, který netušil, kolik pozornosti mu budou poslanci ve Sněmovně věnovat.

„Frajer mluví dva dny o mým pinďouru, dokonce i ve Sněmovně, kde s tím interpeluje premiéra. Politicky to bylo drahý a zabolí to, ale, vole, pin*our v parlamentu? To je jednou za život,“ doplnil ještě s tím, že něco podobného poslanci ještě nezažili. V tomto ohledu není daleko od pravdy.

„Penisová aféra doposud v Česku nebyla. Teď je. Ale vážně: Havlíček pěkně podrazil vlastního šéfa. Ten totiž pindíka neukáže. Ve světle Havlíčkova výroku vzniká důvodné podezření o rozměrech příslušného orgánu,“ reagoval na tuto bizarní kauzu například politický komentátor Alexandr Mitrofanov.

„Ale jako že dospělej, šedivej chlápek v obleku, kterýho jsem nedávno potkal v jisté restauraci u nedělního oběda, kde se tvářil jako spokojený starosvětský patriarcha spokojené rodiny a kterej se jinak tváří jako expert na cokoli, se rozhodne, že bude veřejně říkat lidem, že mají malý péra, protože usoudil, že právě v tom je jeho expertiza, to je bizár,“ napsal pro změnu stand up komik Luděk Staněk.

Další články

Načítám