Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Unavená matka dvou malých dětí? Tak to u Paris Hilton (43) rozhodně neplatí. Těsně před svátky vyměnila roztomilé fotky se svým synkem nebo s manželem v pyžamu za zcela jiné vánoční pózování. A lidé tleskají.

Paris Hilton vždy byla trochu divoká, a jak se zdá, jiné to nebude ani poté, co se díky náhradní matce stala rodičem už pro dvě děti. Synek Phoenix ani dcera London mámě nezabrání v tom, aby ukazovala své tělo, na které je patřičně hrdá. A určitě to nevadí ani manželovi Carterovi Reumovi, který je nejspíš rád, že má doma takovou kočku. Paris nerozhodily ani nedávné negativní události v jejím životě. To, že lidé byli v komentářích zlí na jejího synka, protože má trochu větší hlavičku, ani to, že hejtovali její vyjádření o tom, že minimálně první měsíc svému synkovi nevyměnila plenku. Paris všechny starosti hodila za hlavu a oblékla se do sexy červené.

„Svátky ještě nikdy nebyly tak žhavé. Jste na seznamu zlobivých, nebo hodných?“ zeptala se Paris svých fanoušků a ti byli nadšení. „Nejžhavější dívka ze všech,“ psal například jeden. „Jsem rozhodně zlobivý.

Pokračujte v tom, abyste takhle zářila a přinášela skvělou vánoční náladu. Milujeme vás,“ napsal jiný. „Jste žhavá, vypadáte na jednadvacet,“ píší další. Snímky samozřejmě určitě prošly velkou úpravou, Paris ale ráda představuje dokonalost, o čemž svědčí i její heslo „Slivmas“. Sliving je výraz, který vymyslela právě sama dědička hotelového imperia a znamená žít svůj nejlepší život, být úspěšný a okouzlující. A to Paris, alespoň na svých sociálních sítích, dozajista je.

Reklama

Další články

Načítám