Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od samého začátku sdílela Pavlína Pořízková (59) průběh náročné operace, při které podstoupila výměnu kyčelního kloubu, se svými fanoušky. Topmodelka má nyní pět týdnů po zákroku a už se opět pustila do práce.

Ani jizvy, které po operaci má, jí nezabránily, aby šla do plavek a předvedla své tělo v bikinách. A to rovnou při výročním focení pro legendární americký časopis, ve kterém se objevila už několikrát. Dvoudenní focení si modelka užívala pod sluncem a u bazénu, což jí doktor po nedávné operaci dovolil.

„Jsem tak nadšená, protože mi pan doktor dal palec nahoru, abych mohla do bazénu, takže si s Jeffem užíváme slunce, hudbu a vodu,“ svěřila se modelka, která předvedla své tělo po operaci.

Se sluníčkem to příliš nepřeháněla, snědé opálení má i díky nástřiku a na jizvy po výměně kyčelních kloubů myslí i nyní. „Cítím se docela sebevědomě, s mými pětitýdenními jizvami po výměně kyčle a vším tím opálením ve spreji. Jizvy jsem si zakryla páskou,“ dodala modelka, která si stále udržuje štíhlou figuru a ve svých 58 letech může pózovat pro plavkový magazín.

Reklama

Další články

Načítám