Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Průběh náročné operace, při které podstoupila výměnu kyčelního kloubu, sdílí Pavlína Pořízková (59) od začátku se svými fanoušky. Topmodelka se už 4 dny po chirurgickém zákroku chlubila tím, že znovu chodí, a to i bez berlí. Své síly však přecenila a přišel kolaps.

Bolest kyčlí ji trápila už nějakou dobu, po operaci si nemohla vynachválit, že zvládá chodit ve svém bytě i po schodech. Rekonvalescenci však urychlila. „Posílena svými vynikajícími léčitelskými schopnostmi, ano, nikdo je nemá, a já jsem blázen, když si myslím, že jsem výjimečná, jsem bez pomoci chodila po svém domě a v jednu chvíli jsem zapomněla, že jsem po operaci a dřepnula si, abych něco sebrala z podlahy, jak jsem to dělávala i před operací. A bum! V mém levém boku se spustil ohňostroj,“ popisovala modelka svůj kolaps.

Pořízkové se podařilo pomalu vstát, bylo jí však v ten moment na omdlení a přišla velká bolest, raději hned kontaktovala svou ošetřovatelku. „Ujistila mě, že to byl hloupý pohyb, teď budu mít větší bolesti a otok, ale v podstatě jsem nepoškodila nic, co bylo tak pracně opraveno,“ svěřila se Pavlína, která hodlá nyní svou rekonvalescenci brát zodpovědně a odpočívá.

S jizvami na nohou se také snaží postupně sžít. Kupodivu je s nimi víc v pohodě, než si myslela. Dokonce se zvěčnila polonahá v koupelně před zrcadlem, aby ukázala, jak její kyčle, které ještě před několika dny předváděla na pláži v bikinách, vypadají nyní.

„Když jsem šla na operaci, nemohla jsem si pomoct a myslela jsem na jizvy,“ svěřila se Pavlína s tím, že na ty, co už měla, byla zvyklá. O nové však nestála. „Na naší dovolené jsem se neustále loučila s hladkou kůží na svých kyčelních kostech, i když jsem se cítila provinile, že jsem ješitná,“ svěřila se modelka s tím, že obdivuje lékaře, jejich zručnost a to, jak týden po zákroku její jizvy vypadají.

Reklama

Další články

Načítám