Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co se Pavlína Pořízková (59) svěřila fanouškům, že ji čeká náročná operace. Topmodelka žijící v zahraničí poslala nyní pozdrav přímo z operačního sálu, vedle toho odhalila i čerstvé jizvy po výměně kyčlí.

Modelka se svěřila, že trpí vrozenou dysplazií kyčle, kvůli čemuž měla opotřebovanou chrupavku v kyčlích. Podstoupila tak náročný chirurgický zákrok, před nímž navštívila dokonce tři lékaře, kteří před operací couvli. „Zdá se, že fungují, toto je 4. den po operaci a já chodím bez pomoci, dokonce i po schodech nahoru a dolů v mém bytě. I s pooperační bolestí je ve skutečnosti chůze méně bolestivá,“ svěřila se modelka, která sdílela záběry z nemocnice.

Pořízková ukázala záběry nejen před operací, ale také po, spolu s čerstvou jizvou. Z výsledku je nadšená a v nemocniční košili se krátce po zákroku zvládla po chodbě projít jako modelka.

Po poradě s rodinou a nejrůznějších doporučeních našla lékaře, který byl ochotný zákrok vykonat. „Sešla jsem se s doktorem Royem Davidovitchem. Během pěti minut jsem věděla, že jsem našla toho pravého lékaře: specializuje se na náhradu kyčelního kloubu,“ svěřila se modelka, která měla kyčle ve špatném stavu.

Nyní ji čeká rekonvalescence, ale už krátce po operaci mohla chodit. „Jak můžete vidět, dvě hodiny po operaci jsem mohla chodit s chodítkem,“ dodala modelka, se kterou byl při zákroku i její přítel, který jí je oporou.

Reklama

Další články

Načítám