Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelingem začínala před čtyřiceti lety a stále si může troufnout na pózování v bikinách. Topmodelka Pavlína Pořízková (59) se i po letech díky svému vzhledu a fantastické formě objevuje na titulkách předních časopisů a není se čemu divit.

Snímky své figury se modelka čas od času pochlubí i na sociální síti. Tentokrát se nechala zvěčnit ve šňůrkových bikinách, ve kterých vyrazila svým fanouškům dech. S přítelem Jeffem odletěla na oblíbené místo v Karibiku, kde spolu trávili romantickou dovolenou.

„Samotná dovolená byla nádherná a někdy hořkosladká. Vzala jsem svou lásku Jeffa na ostrov v Karibiku, který jsem poprvé objevila na pracovní cestě, když mi bylo 16, v roce 1981,“ svěřila se Pavlína s tím, že se na místě i v roce 1989 vdávala, pravidelně se tam vracela i se svými syny. Naposledy pak na místě byla před 8 lety. „Tohle je poprvé, co jsem od té doby zpátky,“ prozradila Pořízková, kterou v plavkách vyfotil její partner.

Svým fanouškům fotkou bezchybné figury vyrazila Pavlína dech. „Jedna z nejkrásnějších žen na zemi v ráji,“ napsala jí jedna z obdivovatelek. „Záběr lepší než pro Sports Illustrated, je syrový a skutečný. A naše milovaná P je ohromující v každém prostředí, pod jakýmkoliv světlem a ve všech úhlech, stálo v jedné ze zpráv. „Paulina se nezměnila od doby, kdy začala s modelingem, stále jedna z nejkrásnějších žen světa! Vy dva máte štěstí, že jste se našli,“ napsal jeden z fanoušků, který modelce lásku s televizním producentem a spisovatelem přeje.

Reklama

Další články

Načítám