Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za opravdový návrat do velkého muzikálového světa se dá pokládat účinkování Šárky Vaňkové (36) v muzikálu Daniela Landy Tajemství. Alternovat v hlavní roli bude s Lucií Vondráčkovou (44), která byla jejím dětským idolem.

„Byla to spíš taková náhoda, když mi jednu sobotu přišla zpráva, jestli bych nechtěla jít v pondělí na konkurz. Bála jsem se, že to nezvládnu, nenaučím se to. Jsem ráda, že jsem se hecla a šla jsem, i když jsem byla brutálně nervózní,“ přiznala Šárka.

„Před lety jsem to viděla právě s Luckou a byla jsem z ní úplně vyřízená. Strašně se mi to líbilo a v životě by mě nenapadlo, že se jednou v této roli budeme alternovat. Na Lucce jsem vyrůstala jako malá holčička. Je úžasné, že se spolu budeme střídat,“ pěla ódy Šárka, která přiznala, že po svém dobrovolném odchodu z branže některé kolegy vůbec nezná. „Stane se mi, že přijdu do divadla a vůbec nevím, co to je za lidi. Tady jsem ale znala aspoň Tomáše Trapla. Ale je to i naopak, že nevědí, kdo jsem já,“ smála se.

Šárka počítá s pracovními prázdninami, kdy bude zkoušet Tajemství, ale dovolenou stejně neměli s partnerem Petrem Vondráčkem v plánu. „Nejsme schopní dát dohromady ani pět nebo šest dní, kdy bychom měli volno oba. Jestli nám to nic nepřekazí, měli bychom jet na dovolenou až v říjnu nebo listopadu,“ svěřila se. S partnerem pracují hodně i spolu. „Pořadatelé si nás zvou, abychom společně moderovali třeba plesy. Petr je výborný parťák. A ještě ušetříme pořadatelům náklady za cestu,“ vyzvala k dalším nabídkám Šárka.

Reklama

Další články

Načítám