Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani vždy usměvavá a energická Patricie Pagáčová (35) nemá všechny dny běžného života jako korálek. Oblíbená herečka to dala vědět svým fanouškům skrze fotografii, kterou chtěla poukázat na realitu, jež se na sociálních sítích často neukazuje.

„Je ok občas nebejt ok, pustit slzu, nemít svůj den. Všichni to tak máme, nikdo nemůže bejt sluníčkovej 24/7,“ uvedla Patricie k fotografii, na které jí teče slza po tváři.

„Navíc sociální sítě jsou hrozná masáž na psychiku, nenechte se tím ovlivňovat. Žijte svoje životy podle sebe, tak, jak chcete a jak si přejete. Ono se často zdá, že sousedovic tráva je zelenější, ale nenechte se zmást, on může mít soused zas jiný trable. A nic většinou není tak, jak se na první pohled zdá,“ napsala herečka s dodatkem, že se v jejím životě neděje nic vážného.

„P.S. Nic vážnýho se neděje. Jen byl nějakej na h*vno den a přišlo mi fajn sobě i ostatním připomenout, že je normální občas bejt i smutnej,“ dodala Patricie Pagáčová, která se dočkala mnoha milých vzkazů i poděkování.

„Je to OK a je to očišťující proces,“ vzkázala zpěvačka Šárka Vaňková (36). „Dnes mám stejný den,“ svěřila se herečka Anežka Rusevová. Srdíčko a podporu poslala Patricii i Monika Bagárová (29) nebo známý záchranář Marek Dvořák. „Děkuju za sdílení tohohle. Někdy se zapomíná na to, že aby byl život v rovnováze, musí být výkyvy nahoru i dolů. A na těch sockách všichni sdílíme jen ty horní peaky. A další fenomén je, že si někdo najde čas a energii na to, aby i tenhle druh intimního sdělení vyhejtil a poslal do toho svoji negaci. Všechno dobré,“ podotkl.

Reklama

Další články

Načítám