Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svátek Halloween už si posledních pár let vymetá cestičku i do našich luhů a hájů. Převléct se jednou za rok do vtipného kostýmu baví čím dál více lidí a výsledky jsou často velmi zábavné. Podívejte se, jak si s původně keltským lidovým svátkem poradili slavní.

Veselo bylo například u Martiny Pártlové (44). „Když tvůj kluk jde na Helouvína za docela pěknou štětku, která v tvých šatech vypadá 100× líp, než jsi v nich kdy vypadala ty, a ty jdeš za něco mezi východoněmeckoruským úchylem a Donaldem Trumpem. Jedinej, kdo ti v tvým okolí chce dát pusu, je tvoje dcera, která naštěstí svoji matku bezpodmínečně miluje,“ připsala ke snímku se svým pověstným smyslem pro humor zpěvačka, která se ten večer sešla i s Nikol Leitgeb.

Ani Marta Jandová (50) a její muž Miroslav Verner nepodcenili strašidelný svátek a dali si záležet hlavně na obličeji. „Mr and Mrs Nosálovi,“ napsala ke snímku Marta. Co jim na povedenou masku řekla dcera Maruška, se v tomhle případě můžeme jen dohadovat. Zpěvačka Sharlota stihla dokonce dva kostýmy, jeden ve stylu pohádky Coco, ve druhém ztvárnila Morticii Addams, a dokonce sehnala i „nejlepší mrtvolný dobrůtky.“ A nechyběl dokonce ani manžel Gomez. Báru Mottlovou (37) by v jejím kostýmu snad ani nikdo nepoznal. Důležité ale je, že byla sexy jako vždy.

Také Sandra Nováková (42) si na svém halloweenském vzezření dala záležet a následně vyrazila „pařit“ se svými kolegy. Pokochat se tak můžeme i maskou Marka Němce (43) a jeho přítelkyně Petry Hebké nebo Anežky Rusevové.

Reklama

Další články

Načítám