Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní a rozhlasová moderátorka Katka Říhová oznámila radostnou novinku. Parťačka Leoše Mareše (48) a Patrika Hezuckého z Ranní show na Evropě 2 bude dvojnásobnou maminkou. Miminko čeká s exmanželem, ke kterému našla zpět cestu.

O zprávu se moderátorka podělila se svými fanoušky. Na snímku s partnerem a prvorozenou dcerkou Sofinkou drží hrdě ultrazvuk. Pod rudými šaty se jí už pomalu rýsuje bříško. „To jsme my, všichni čtyři,“ svěřila se šťastná Katka, které začali kamarádi a kolegové hned gratulovat.

„Moc gratuluji, tomu říkám babyboom,“ napsal moderátor Petr Říbal, který se s manželkou Michaelou těší také na miminko. „Jeee, krásná zpráva,“ připsala moderátorka Novy Iveta Lutovská. „Moc gratuluji,“ napsala modelka Renata Langmannová.

Katka s partnerem Michalem Říhou vychovává tříletou dceru Sofinku. Dvojice spolu chodila od střední školy, pár let po svatbě se však odcizili a jejich cesty se rozešly, na dlouho však ne. Díky společnému pejskovi byli stále v kontaktu a po čase k sobě našli zpět cestu a svou lásku obnovili. Nyní se těší na druhé miminko.

Reklama

Další články

Načítám