Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milionářská dědička a televizní hvězda Paris Hilton (43) se minulý týden podělila se světem o radostnou novinku, stala se podruhé maminkou. Tentokrát holčičky, již pojmenovali společně s manželem Carterem Reumem London. Oznámení bylo stejně nečekané jako u narození jejího prvního potomka, syna Phoenixe. Paris se nyní prostřednictvím své reality série Paris in Love snažila objasnit lidem důvody, které ji vedly k rozhodnutí nechat si odnosit děti náhradní matkou. Její vysvětlení se ovšem s přílišným pochopením nesetkalo…

Paris v druhé řadě svého pořadu otevřela téma náhradního mateřství v naději, že veřejnost pochopí, proč tak učinila. Kdo čekal, že důvodem byla skutečnost, že Paris z jakýchkoli důvodů sama odnosit miminko až do porodu nemohla, byl na omylu. Její vysvětlení bylo zcela odlišné.

„Proces náhradního mateřství bylo rozhodně těžké rozhodnutí,“ sdělila Paris v úvodu. „Ale můj život je prostě tak moc veřejný. Moc by se mi líbil ten zážitek, když miminko v břiše roste a cítíte, jak kope, a všechny ty vzrušující okamžiky,“ pokračovala Paris, která ovšem nakonec dodala, že se z preventivních důvodů rozhodla, že jejich biologické děti odnosí náhradní maminka v tajnosti kvůli obavám o jejich bezpečí.

K vysvětlování se následně připojil i její manžel. „S Paris teď máme rodinu a chceme, aby naše děti vyrůstaly a byly normální, ne aby to pořád byly jen děti Paris Hilton. Musíme myslet na bezpečnost,“ uvedl Reum.

„Když jdeme třeba na farmářské trhy, je jedna věc, když se někdo zastaví a požádá Paris o fotku. S dítětem v kočárku je to úplně něco jiného,“ dodal.

Lidé jsou ale nyní z jejich „objasnění situace“ snad ještě více na rozpacích, než kdyby se k tématu manželé nikterak nevyjadřovali.

„To přece vůbec nedává smysl - má obavy o bezpečnost, chápu, ale mluví tady o bezpečí dítěte po narození, takže je vlastně irelevantní, kdo ho/ji odnosil,“ nechápe jeden ze čtenářů na Daily Mailu a další komentáře se nesou v podobném duchu: „Buď upřímná a řekni, že ses bála strií a změny tělesné schránky.“ Či: „Upřímně, ta výmluva je vážně chabá. Opět ze sebe dělá jenom super ješitu. Myslí si, že je tak slavná, že by jako těhotná vystavila dítě nějakému riziku?“

Související témata:
Náhradní mateřství

Reklama

Další články

Načítám