Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravidelnou návštěvnicí plesu brněnského hotelu International je moderátorka Eva Decastelo (45). Ta letos zvolila outfit, který fashion bossovi Filipovi Vaňkovi připomněl indický muzikál, nám zase harémovou tanečnici.

„Je to jediný ples, kam jezdím pravidelně, poslední tři roky vlastně opravdu jediný. Ale neměla jsem vůbec čas si vybírat šaty, tak jsem poprosila módní návrhářku z Olomouce Šárku Ordošovou, jestli by mi něco nevybrala. Ona mi ušila dvoje šaty na míru. Oboje v téhle barevné kombinaci a tyhle mi sedly lépe. Ale přiznám se, že se úplně necítím,“ vysvětlovala Eva.

Protože během posledních měsíců Eva zhubla šest kilo, musely se tedy šaty zužovat. O to víc nás překvapilo, že měla čím naplnit hluboký, štrasem zdobený dekolt. „To je kouzlo vycpávek a push up efektu. A ty vycpávky jsou z boku,“ upřesnila.

Smála se, že kamarádka Regina Řandová, s níž sdílela hotelový pokoj, večer uvidí to, co by nikdo nechtěl, až si bude vycpávky vyndavat. „My se ale známe ze Slunečné tak dobře, že ona to snese. Ale jsem ráda, že si díky tomu můžu v pětačtyřiceti i bez silikonů dovolit výstřih,“ dodala Eva.

Reklama

Další články

Načítám