Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá břišní tanečnice, moderátorka a kavárnice Anife Vyskočilová (50) dnes pracuje v soukromém sektoru u jedné německé firmy. Sem tam se ale objeví ve společnosti a vždy vzbudí rozruch.

Temperamentní dáma nedávno oslavila padesátku, ale hádali byste jí určitě mnohem méně. Anife sluší hluboké výstřihy a nejrůznější průsvitné modely, ve kterých vyniknou její vnady.

Anife si stále udržuje mladistvou vizáž a ví, jak nejlépe zaujmout. Na její modely s hlubokými dekolty se podívejte v galerii.

„Čím jsem starší, tím víc chci stárnout jako dáma,“ říkala už před časem Super.cz Anife, která si přitom své vnady nechala před pár lety zmenšit, což ale není téměř poznat. „Dekolt mám takový, aby se hodil k mé postavě,“ dodala Anife, který jinak žádné zkrášlovací zákroky nevyhledává.

„Nechodím na plastiky, na zákroky. Nechci mít napíchanou hubu a vypadat jako vosková figurína,“ má jasno. A my jí fandíme.

Reklama

Další články

Načítám