Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdy na sobě nenechají nit suchou a navzájem si i přes média vyčítají kde co. Nicméně desítky společně strávených let jsou jen potvrzením rčení, že co se škádlívá, rádo se mívá. Pro tentokrát byli manželé Felix Slováček (80)Dagmar Patrasová (68) zase jako hrdličky.

Dáda s Felixem se k sobě měli jako zamlada. Hudebník manželku neustále objímal, občas ji pohladil po noze. Jako by mezi nimi nebyly nikdy žádné rozmíšky. Zároveň oba také popřáli k narozeninám kolegyni Anife Vyskočilové (50), které ten den oslavila kulaté padesátiny, i když by to minimálně podle její figury nikdo nehádal.

Pár společně vyrazil do populární pražské kavárny na brunch uspořádaný na propagaci produktů na podporu organismu během léčby rakoviny. Logicky je to zajímalo, protože jejich dcera Anna Slováčková (28) náročnou léčbou s chemoterapiemi aktuálně prochází.

Ta se vedle klasické léčby zkouší i různé další alternativy, například legální konopí, které jí pomáhá se spánkem. „Věřím, že všechno dopadne dobře a není důvod se plašit. Chodím teď k doktorce, která se specializuje na paliativní péči. Všichni se vždycky vyděsí, když se o tom zmíním, ale je to člověk, který umí odpovědět na všechny otázky kolem léčby, které mám,“ uvedla Anička pro Magazín Právo.

Reklama

Další články

Načítám