Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Tereza Maxová (52) vypadá stále tak skvěle, jako když začínala ve světě modelingu. Nedávné narozeniny oslavila velkolepě a v její rodině se slavilo hned několikrát.

„My jsme v rodině tři zářijové panny. Já teda jsem 31. srpna a kluci jsou sedmého a devátého září a do toho jsme měli ještě Tobiášovu promoci. Bylo to hodně veselých událostí. Svoje narozeniny jsem oslavila tak, že jsem tradičně odjela se svým manželem na výlet. Tentokrát jsme odjeli do Puglie v Itálii a užili jsme si to. To jsou přesně narozeniny dle mého přání,“ svěřila se Tereza Super.cz.

Své dokonalé křivky si udržuje díky pravidelnému pohybu. Toho bude mít v následujících dnech opravdu hodně. Odstartoval totiž devátý ročník charitativního happeningu s názvem Hýbejte se s Teribearem, který pořádá její nadace. Akce probíhá online do 23. září a mohou se přidat úplně všichni. Za každý zdolaný kilometr, ať už během či chůzí, vydělají 20 korun na jimi zvolený příběh člověka, který potřebuje pomoc.

S tím, že jsem byla absolvent atletické školy, tím mi to běhání otrávili na maximum. Mám radši rychlou chůzi. Dále mám ráda tanec, jógu a plavání. Během léta jsem pravidelně plavala každý den jeden kilometr. To jsou sporty, které mi dělají radost. A když se to spojí s tím, že se hýbete a někomu pomůžete, to mi to přijde jako značka ideál,“ popsala topmodelka recept na dokonalé míry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám