Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bezpochyby jednou z největších hvězd čtvrteční hudební akce ve Fairmont Century Plaza v Los Angeles byla hudební legenda Mariah Carey (55). Ta si navíc přišla převzít ocenění Global Impact Award. Majitelka jednoho z největších hlasů v hudební branži ovšem opět dokázala, že její vkus a cit pro módu jsou poněkud výstřední, a nemile na to doplatila.

Tentokrát nejen lidé na internetu, ale i zahraniční servery na Mariah nenechali nit suchou. Diva, jež ráda nechává vyniknout své ženské přednosti, na akci dorazila oděná prakticky pouze do korzetu okolo nějž si omotala ‚tylovou záclonu‘ stylem, který z ní udělal vosu na bonbonu. Vytýkáno jí bylo nejen to, že zpod nařasení vyčuhoval klín, ale posměch si vysloužila právě především kvůli množství látky na hýždích, což prý připomínalo obří ocas. Co naplat, že Mariah jinak vypadala božsky, a to jak zvoleným účesem, tak vhodným líčením.

Popová ikona si onoho večera přišla pro Global Impact Award oceňující umělce, kteří výrazně ovlivnili hudební průmysl. V minulosti si stejnou cenu převzali například Missy Elliott, Dr. Dre či Lil Wayne.

Lidé při pohledu na Mariah mnohdy reagovali s úctou k umělkyni, jakou Carey bezesporu je, citlivě, přesto se shodli, že by se zpěvačka měla začít oblékat vhodněji ke svému věku.

„Sorry Mariah, opravdu tě zbožňuji, ale prostě nemáš nohy na to, abys šla bez sukně. A ano, to nemám ani já, tak to nenosím,“ konstatuje jedna z fanynek. „Všechny ty peníze a ona si nemůže dovolit zrcadlo“ či „Mariah se vždycky oblékala tak, jako by měla o dvacet kilo méně“ domnívají se čtenáři.

Reklama

Další články

Načítám