Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože zpočátku jejich vztahu jim nedával téměř nikdo šanci, Mariah Carey (55) a její tanečník Bryan Tanaka (40) spolu zůstali sedm let. O jejich rozchodu se sice už nějaký čas spekulovalo, ale nyní jej potvrdilo několik na sobě nezávislých zdrojů. Pár nakonec doplatil na čtrnáctiletý věkový rozdíl.

Jen krátce poté, co se začaly šířit informace o rozchodu popové divy v médiích, prozradil zdroj pro Page Six i důvod. Bryan totiž toužil po vlastních dětech. „Chce mít rodinu. Ale Mariah už to tak necítí,“ prozradil zdroj. Zpěvačka již má dvanáctiletá dvojčata Monroe a Moroccana se svým exmanželem Nickem Cannonem.

Rozchod zřejmě mohl proběhnout již před nějakým časem. Poslední příspěvek Bryana s Mariah pochází z března, kdy zpěvačka slavila narozeniny. Tanečník sdílel jejich společnou fotografii s popiskem: „Tohle je jedna z mých nejoblíbenějších fotek. Všechno nejlepší k narozeninám, má krásná královno. 27. 3.“ a připojil ještě červené srdíčko.

Na jejím nedávném výletu do Aspenu, kam obvykle Tanaka také jezdil, už ovšem chyběl. Stejně jako na jejím turné Merry Christmas One and All!, které odstartovalo v listopadu. Bryan a Mariah se přitom poprvé setkali již před 23 lety, kdy pro ni začal pracovat jako záložní tanečník.

Související témata:
Bryan Tanaka

Reklama

Další články

Načítám