Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanka Mašlíková otevřeně promluvila o rozpadu manželství s Andrém Reindersem. Stále spolu žijí v jedné domácnosti, ale stěhování je na pořadu dne.

„Intenzivně hledám, v dohledné době snad něco hezkého pro mě a Áju najdu. Není ideální spolu žít, ale je fajn, že to dokážeme. Ale bydlení je v řešení,“ řekla Super.cz Mašlíková. Nabídky bydlení hledá blízko lokality, kde momentálně žijí.

„Andreásek bude nastupovat do školy. Chtěla jsem něco blíž. Aby to pro nás bylo co nejméně komplikované. Chtěla bych baráček, ale uvidíme, jak na to finančně dosáhnu. Chci určitě pronájem,“ prozradila influencerka s tím, že k vlastnímu bydlení bude nejdříve třeba vyrovnání. „Musíme se společně vyrovnat, máme ještě pozemek u Berouna,“ vysvětluje.

Doufá, že se rozvedou v pohodě a bez hádek. „Řešíme dohodu. Doufám, že dohodou půjde jak péče o Andreáska, tak vyrovnání. Doufám, že to, na čem jsme se dohodli, tak bude a bude to vyřešené dohodou na prvním stání, byla bych za to moc vděčná,“ věří Mašlíková.

Připravená je na střídavou péči. „Jsem ochotná na to přistoupit, André je dobrý táta. Andreásek ho ve svém životě potřebuje, miluje ho,“ dodala maminka šestiletého syna na módní přehlídce Lavite, kde po dlouhé době předváděla.

Reklama

Další články

Načítám