Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má téměř osmiletou vnučku Violettku od syna rappera Leo Beránka (ten si momentálně musí odsedět další rok ve vězení), kterou miluje. Ale Leo Beránek starší by rád ještě i další vlastní dítě. A to přestože v lednu oslavil 61. narozeniny a jeho manželka Kateřina je o 37 let mladší.

Leo s manželkou se brali předloni v Las Vegas, užívají si život doslova plnými doušky. Před pár dny se vrátili z měsíc a půl dlouhé dovolené, kdy cestovali po Thajsku. „Klape nám to na jedničku. Na stará kolena jsem si nemohl přát nic lepšího. Počítáme i s tím, že budeme mít dítě. Akorát nevím, jaký den to udělat, protože oba dva popíjíme. Milujeme drinky, tak si to musíme hodně dopředu naplánovat,“ smál se v rozhovoru pro Super.cz Leo.

Poznamenali jsme, zda si Leo uvědomuje, že už má svůj věk, tak aby nakonec Kateřina najednou nepřebalovala dítě i jeho. „Ale Kačí se na tohle nejvíc těší, že bude mít dvě děti, mě a to malé. Ona to zvládne na jedničku, stejně jako všechno,“ věří své ženě Beránek. „Máme spolu toho tolik společného, že se ani na vteřinu nenudíme. Ten věkový rozdíl mezi námi není vůbec znát, možná jsem v duši ještě mladší než ona,“ nemůže si soužití vynachválit.

S Leem jsme se potkali na akci ve vesteckém kasinu Plátýnko a gotes, která připomínala minulé časy 80. a hlavně 90. let, na kterou sám velmi rád vzpomíná. Je vrstevníkem miliardáře Richarda Chlada a také v té době řádil jako černá ruka. „Byl jsem v tom nejlepším věku, v tom jsem vyrůstal a žil a byly to nádherné časy. A taky jsem hrával, i když jsem nevyhrával. A mám za to asi tohle štěstí v lásce,“ svěřil.

Reklama

Další články

Načítám