Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čas neúprosně letí a nikdo nemládneme. A zvláště u hvězd, které prorazily jako náctileté, se dost těžko věří, že nám ze sladkých holčiček před očima vyrostly žhavé sexbomby a z roztomilých chlapečků dospělí muži. Jedním takovým je kanadský zpěvák Justin Bieber, který 1. března slaví už 30. narozeniny. Pojďte si na jejich oslavu udělat malý kvíz! Jak dobře Justina znáte?

1. Začneme zlehka. Sotva Justin vtrhl na hudební scénu, začal plnit stránky společenských magazínů románkem se stejně mladičkou zpěvačkou. Vztah přerušený několika rozchody trval celkem 8 let. O kterou z jeho slavných kolegyň se jednalo?
2. U žen ještě zůstaneme. V roce 2018 se oženil s modelkou Hailey Bieber, jejíž rodné příjmení by vám asi mělo být povědomé. Je totiž neteří slavného herce. Kterého?
Foto: Profimedia.cz
3. A teď něco málo k jeho hudbě. Kolik bylo Justinovi, když vydal své první studiové album?
Foto: Profimedia.cz
4. Podle služby Spotify je Bieberovou aktuálně nejpřehrávanější písní hit Ghost (cca 1,3 milionu přehrání denně). Ze kterého alba pochází?
5. Za jeden z Justinových nejúspěšnějších duetů je považována píseň I Don´t Care z roku 2019. S kým ji nazpíval?
6. Jako asi každá dětská hvězda se Justin dostal do křížku se zákonem. Co v roce 2014 provedl?
Foto: Profimedia.cz
7. V roce 2011 se v rozhovoru pro časopis Rolling Stone vyjádřil k jednomu velmi citlivému tématu, za což se dočkal i ostré kritiky. Co tehdy ve svých necelých 17 letech prohlásil?
8. Na první pohled je vidět, že je Justin milovníkem tetování. Víte, co má vytetováno pod pravou klíční kostí?
9. V roce 2011 vydražil ve spolupráci s moderátorkou Ellen DeGeneres část svého těla. Co to bylo?
10. Kromě hudby se Justin věnuje podnikání ještě v jiném oboru. Tušíte, v jakém?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Další články

Načítám