Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V dubnu to budou dva roky, co se rybář Jakub Vágner (42) stal otcem. S manželkou Claudií, která se také věnuje rybaření, přivítali na svět dcerku, která dostala jméno Kaya. Čas u vody na rybách tak tráví s rodiči od malička, čím nakonec bude, ale nechávají na ní.

„Je čím dál tím víc rybářek a má žena je jedním z těch strůjců, díky kterým ženy v tomto oboru jsou. Mám z toho radost,“ řekl Super.cz Jakub, kterého jsme potkali na rybářském veletrhu. „Rybaření je nádherný koníček, který dokáže propojit celé rodiny a generace,“ míní Vágner. Na dcerku ale nijak tlačit nebude.

Sám pochází z umělecké rodiny a vydal se naprosto jiným směrem. „Ať je, čím chce. Budu šťastný, když bude rybářkou, v genech to určitě má. Pokud bude šťastná v jakémkoli jiném oboru, já ji budu maximálně podporovat,“ prozradil nám Jakub, který je za malou dcerku nesmírně vděčný. Zda se v budoucnu rodina rozroste, nechávají na osudu. „Neplánujeme nic, pokud to přijde, tak ten nádherný dar budeme vítat, a pokud budeme mít jedno dítě, tak je to také obrovský dar, to není jenom v našich rukách,“ svěřil se Jakub, který má obrovskou základnu fanoušků, což bylo vidět také na veletrhu. Kdy se takřka nezastavil a jen se fotil a podepisoval.

„Víceméně stojím na jednom místě a fotím se a podepisuju, ale to k tomu patří, ti lidé mě stvořili, a kdybych tady nebyl, nebyl bych dostatečně pokorný na to, abych si je zasloužil,“ dodal Vágner.

Na akci, kde představoval novinky své značky, rybáře navštívil také tatínek Karel Vágner. „Táta se mnou párkrát na rybách byl, není to ale člověk, který by dokázal dlouhé hodiny sedět u vody. Táta celý život sportoval, byl i vrcholový sportovec, což málokdo ví. Když mám dnes čas se s ním potkat, tak si povídáme o naší rodině, snažím se co nejvíc toho pohltit z historie naší rodiny, abych to jednoho dne mohl předávat dál,“ řekl nám Jakub Vágner.

Reklama

Další články

Načítám