Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v dubnu se Jakub Vágner (42) stal otcem. S manželkou Claudií přivítali na svět svou dcerku, kterou pojmenovali netradičně, a to Kaya. Po roce a půl už je jasné, že malá holčička je celá po tatínkovi.

Já vím, že to každý rodič říká, ale ona je opravdu výjimečná. Hodně mluví, běhá, chodí se mnou na ryby, spí se mnou pod širákem a jezdí se mnou na kánoi. Byla se mnou už v belly boatu (rybářské plavidlo pozn. redakce). První slovo bylo táta, takže to je v pořádku. Maminka je také podstatná, ale tatínek zatím vede. Jsem za to rád. Baví mě představovat jí zázraky přírody,“ smál se Kuba během rozhovoru pro Super.cz.

My si s ním povídali během autogramiády jeho již druhé knihy, pohádkového příběhu s názvem Jak ryby nedaly Jakubovi spát. „První byl po vzoru Oty Pavla, který mě velmi motivoval a četl jsem jeho knížky jako kluk pod peřinou, když jsem už měl dávno spát. Vypráví, jak jsem začal rybařit. A druhý nový díl knihy je o tom, když jsem byl už starší rybář, a popisuju ty věci, které se mi stávaly a kam jsem za rybami vyrážel. Oba díly jsou věnovány mé dceři,“ dodal pyšný tatínek.

Reklama

Další články

Načítám