Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle nikdo nečekal. Zábava na slavnostním večeru Michala Davida (63), během kterého křtil své nové album, byla od začátku v plném proudu a přítomní hosté se skvěle bavili. S úsměvem na rtech dorazil na večírek také člen bývalé skupiny Těžkej Pokondr Roman Ondráček, který si na akci uříznul pořádnou ostudu. Na jevišti nešetřil vulgarismy a agresivním chováním, které vyústilo až k napadení manželky hitmakera.

Na večírek do vinárny Obecního domu si Michal David pozval řadu svých přátel a kolegů. Nechyběla Jiřina Bohdalová (92), zpěvačka Monika Bagárová (29), která mu spolu s Honzou Bendigem (30) nové album Funky 2 pokřtila, ale také bývalý člen skupiny Těžkej Pokondr Roman Ondráček. Atmosféru jinak poklidného večera se mu během chvilky podařilo pořádně zvrhnout.

Ve chvíli, kdy se Michal David rozhodl svým hostům odprezentovat tři věci ze svého nového alba, se Ondráček začal dožadovat své přítomnosti na pódiu. Na jevišti pak řekl, že měli společně zazpívat duet, hitmaker to však zrušil. „Řekl jsem, Majkle, tohle se nedělá, kór, když jsme kámoši,“ řekl Ondráček, který následně pokračoval ve svém monologu, kterému nikdo z přítomných hostů příliš nerozuměl. Ve svém proslovu nešetřil vulgarismy a začal se chovat agresivně. Dvojice nakonec hostům společný song Rakeťáci, který měl Michal David připravený, odprezentovala. Agresivní chování Ondráčka následovalo i po sestoupení z pódia.

Konflikt měl nejen s ochrankou pod pódiem, ale slovní přestřelka proběhla i s dalšími hosty. Korunu tomu nasadil ve chvíli, kdy se pustil do manželky Michala Davida. Marcela si s Ondráčkem chtěla něco vyříkat a bývalý člen Těžkýho Pokondra do ní začal strkat a napadat ji. Krátce nato nastoupila ochranka a překvapeného Romana vyvedla z akce. „Oni mě chtějí vyvést?“ ptal se ještě s úsměvem na rtech Ondráček, který se chvíli bránil mužům z ochranky, než pochopil, že pro něho tento večer párty končí.

Reklama

Další články

Načítám