Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byl to jejich soukromý ráj, kam si Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48) s dětmi jezdili odpočinout. Rodinnou idylku dnes připomíná jen šest houpaček, které na zahradě zůstaly.

Sídlo u oceánu nedaleko Santa Barbary Brad Pitt koupil v roce 2000 za čtyři miliony dolarů, dnes se jeho odhadovaná cena přibližuje dvaceti milionům dolarů. V době, kdy ještě tvořil pár s Jolie, dům brali jako dovolenkové útočiště.

Z vily je privátní vstup na pláž a obklopuje ji rozlehlá zahrada. Po té se klikatí spousta cestiček, které většinou vedou k posezení na terase, u ohně nebo k lehátkům. Děti ocenily i další zákoutí: v jedné části se například nachází teepee.

„Na architektuře miluji to, že je to kus umění, do kterého můžete vejít,“ řekl herec v rozhovoru s Oprah Winfrey v roce 2004. „Věřím, že to pozvedne duši a ovlivní mysl,“ doplnil.

Vztah Pitta a Jolie vyšel najevo v roce 2005, zamilovali se do sebe při natáčení filmu Pan a paní Smithovi. O sedm let později se zasnoubili, oficiální svatbu měli 14. srpna 2014 v Los Angeles, poté následoval ještě obřad na zámku Miraval ve Francii. Pouhé dva roky nato Jolie požádala o rozvod, který se táhl tři roky.

Manželé spolu vychovávali šest dětí, o které se nyní soudí: Maddoxe, Paxe, Zaharu, Shiloh a dvojčata Vivienne a Knoxe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám