Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na sociálních sítích se začalo vášnivě debatovat o novém prominentním hollywoodském páru. Fanoušci osobního strážce Kevina Costnera a pravé blondýny Reese Witherspoon (48) by tyto dvě hollywoodské hvězdy rádi viděli spolu. K jejich smůle se to nejspíš nestane. Alespoň ne teď…

„Reese Witherspoon randí s Kevinem Costnerem,“ začalo se nést na sociálních sítích. „Každý potřebuje lásku! Proč ne Reese Witherspoon a Kevin Costner?“ mají jasno lidé a dále se zápalem diskutují: „Jí je 47, jemu kolem 68? Tito dva? Vážně?“

Do kotle přiložil i britský novinář Rob Shuter, který ve svém podcastu uvedl, že slyšel drby o tomto „novém páru“ a co na něj posluchači říkají. Nebude to ale tak horké.

Ačkoli se hvězdy běžně k takovým záležitostem nevyjadřují, Witherspoon považovala za nutné věc uvést na pravou míru. „Tato historka je kompletně smyšlená, není to pravda,“ vzkázala prostřednictvím své mluvčí.

Tečku za manželstvím s Jimem Tothem udělala herečka začátkem srpna, kdy podepsali dohodu. Costnerův svazek s Christine Baumgartner oficiálně skončil v říjnu.

Reklama

Další články

Načítám