Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) vždy sázela na přirozenost. Ani po porodu tří dětí nepomýšlela, že by si jako některé maminky nechala vylepšit poprsí. Na dokonalý dekolt má totiž svůj trik, který fanouškům opět připomněla.

Maminka tří dětí si ňadra zpevňuje páskou a její aplikaci detailně ukázala. „Už jsem vám asi milionkrát říkala, že prsní pásky jsou odolné vůči potu i vodě. Takže pod plavky značka ideál – chlor a slaná voda taky ok,“ uvedla Ornella k videu, kde pózuje v červených plavkách s hlubokým výstřihem, který přiblížila, aby ukázala onu pásku. Otázkou zůstává, zda si prsní pásky vzala i na ostrov v Survivoru, kde se potká nejen se slanou vodou, ale během náročných aktivit ve spalujícím slunci v Dominkánské republice, se i pořádně zapotí. Ostatně rudé plavky si dle manžela na ostrov skutečně vzala.

„A plastičtí chirurgové nebudou mít co žrát. Vypadá to super,“ vzkázal Ornelle sledující. „Wau, vy jste tak sexy žena s krásnou postavičkou,“ napsal další. „Promiňte, ale tohle je teda tělo,“ pochvaluje příznivec.

Ornella Koktová odletěla na ostrov už před měsícem. Pokud jde o její šanci na výhru, tak ji manžel Josef Kokta (67) nevidí úplně pozitivně. „Ne, tomu nevěřím, myslím si, že ji určitě vyhodí. Hlavně má ráda jídlo, a když nebude mít jídlo, tak bude nepříjemná a bude to špatný, no,“ řekl nedávno Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám