Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Survivoru už to pořádně vře i mezi hráči. Dokonce samotné Ornelle Koktové (31) nesedla hráčka z druhého kmene. Konkrétně Nikola, kterou nazvala skřetkou, a chtěla jí vlepit facku.

„Nelíbí se mi chování druhého kmene. Je mi to silně nepříjemné, jsou vyloženě agresivní a dělají z toho úplnou válku. Podle mě má v sobě největší zlobu taková ta malá holka s modrým topem. Říkám jí skřetka, nestydím se to tady říct nahlas,“ řekla Ornella hráčům, kteří souhlasí, že se kmen Lovců nechová sportovně.

„Jak jsme měli nástup, tak říkala, drž pusu, teď mluvím já. Má takové různé narážky a zle kouká, má v sobě tu zlobu. Pak řekla, že je veganka, ale že se teď překoná. Úplně to vpálila tomu Pirátovi, tak to jsem jí chtěla jednu vlepit. Pro mě to bylo tak pokrytecký, jako bych se já jako katolík šla modlit do Mekky. Totální pokrytec nejvyššího stupně a doufám, že ji nikdy nebudeme mít v našem kmenu,“ podotkla Ornella.

Reklama

Další články

Načítám