Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se setkali s Ornellou Koktovou (31), ještě jsme se vrátili k tématu reality show Survivor. Influencerka a podnikatelka byla po svém návratu hostem několika talk show včetně společného pořadu s Agátou Hanychovou (39). A v nich si nebrala servítky. V rozhovorech se dotkla nahoty na ostrově i vztahů mezi účastníky.

„Ti, o kterých jsem mluvila a jsou venku, jsou se mnou úplně v pohodě, protože to spíš překroutili někteří novináři. Viděla jsem se s Denisou Dvořákovou, i jsme spolu dost pařily. S tou mám asi nejlepší vztah,“ řekla pro Super.cz Ornella.

„My jsme tam vlastně chodili mezi sebou úplně nahatý, protože jsme neměli oheň,“ uvedla v podcastu s Agátou, kde řekla, že nazí společně také spali. „Kdyby nás viděli, my měly úplně nohy do praku, s těma tampónama, vedle nás ti frajeři,“ zaznělo také. Teď se trochu opravila. „Byl to zvláštní pocit. Já ty lidi vůbec neznala, byli jsme tam druhý den a byli promoklí až na kost. Museli jsme se ve tmě převléknout a bylo divné být mezi nimi nahatá. Při tom převlékání, takhle jsem to myslela,“ upřesnila nyní.

Musela jsem žehlit trochu průser, když jsem pak potkala Andreu Bezděkovou. Musela jsem jí vysvětlit, že jsem se opravdu se Sebastianem netulila nahá v noci, protože bychom tam asi zmrzli. Pak to pochopila a i s tou jsem už naštěstí v pohodě,“ dodala.

S modelčiným partnerem, zpěvákem Sebastianem Navrátilem se od jeho návratu z ostrova ještě neviděla. „Volali jsme si a taky jsme se nad tím jakoby zasmáli. Takže jsme v pohodě. Měl trošičku bobky z Andrejky, jakože bude průser, ale nakonec to dobře dopadlo,“ uzavřela Koktová, že mezi účastníky je opět čistý stůl a údajně si naplánovali i setkání, na které se těší.

Reklama

Další články

Načítám