Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) miluje své tělo a nebojí se ho ukázat. Maminka tří dětí se zvěčnila v jemném krajkovém prádle, ve kterém působí velmi smyslně.

„Raději bych jedla těstoviny a pila víno, než abych měla velikost nula – Sophia Loren 1965,“ uvedla Ornella ke snímkům ve spodním prádle, ve kterém vynikají její ženské křivky. Se svými fanynkami pak okrajově probrala svou periodu a promluvila o jizvě, kterou má po posledním porodu.

„Tento citát doslova popisuje moje rozpoložení během mého týdne periody. Jsem unavená, vzteklá, hladová, bolavá, citlivá. Není to žádnej med. Co mi ale poslední roky pomáhá tyto dny zvládnout jsou rozhodně menstruační kalhotky,“ prozradila manželka Josefa Kokty, která prý pomýšlí nad tetováním přes onu jizvu na břiše.

„P.S. Je to tady moje první fotka s jizvou, kterou mám z dob mého boje o život po porodu s Lilianne. Stále se hojí, už třikrát se to místo operovalo, ale co, nestydím se! Jizvy k životu patří a jsou vzpomínky na čas boje o naše zdraví. Někdy přemýšlím o tetování přes to místo, ale nevím. Já všeobecně nejsem tak úplně ten kérkový typ. A poslední věc, písnička Tělo od Ewy Farné (30) je pro mě hodně velká srdcovka. Nejednou jsem u ní plakala, díky za ni,“ dodala Ornella Koktová, která se v komentářích dočkala spousty milých vzkazů.

„Prďte na tetování, pokud se na něj necítíte. Jizvu se nebojte se zaslouženou hrdostí ukázat. Je to medaile za vítězství v boji,“ vzkázala fanynka, se kterou spousty dalších souhlasí

„Jsi mega nádherná! Díky za fotku, která ukazuje realitu. Pomohla jsi mi tím,“ uvedla další.

„Orny, jsi kočka i s jizvou, rozhodně se nemusíš za nic stydět! Naopak, nos ji hrdě, sama říkáš, že ti zachránila život. A menstruační kalhotky jsou za mě totální ‚must have‘ každé ženy,“ dodala příznivkyně.

Reklama

Další články

Načítám