Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvouletá dcera Ornelly a Josefa Koktových podstoupila operaci v plné anestezii. O zákroku Lilinky promluvila Ornella na sociálních sítích.

„Lilinka se narodila se znamínkem na hlavě. Mně se to úplně nezdálo, i naše pediatrička říkala, ať to monitorujeme. Trošku mi přišlo, že se to i zvětšuje, tak jsme se objednali do Motola a čekali jsme asi půl roku, než šla na vyšetření. Udělali i nějaké onkologické konzilium a rozhodli, že bude nejlepší, když to půjde pryč, tak nás poslali do vinohradské nemocnice,“ svěřila se Ornella Koktová (31) už z nemocnice den před operací s tím, že pociťuje nervozitu, ale také respekt.

Její statečná dceruška Lilinka podstoupila operaci v úterý a na nějakou dobu ještě bude pod lékařským dohledem, jak Ornella informovala. Zároveň apeluje na rodiče, aby znaménka svých dětí nepodceňovali.

„Lilinka má operaci zdárně za sebou a je vážně neskutečně statečná. Odběry krve bez pípnutí a ‚boje‘, na veškerých prohlídkách ochotně spolupracovala, a když bylo třeba, ani se nepohnula. Na sále rozdávala úsměvy a opět splnila vše podle pokynů, a to i bez mojí přítomnosti. Vážně je to náš andílek. Moc bych taky chtěla ještě jednou poděkovat paní MUDr. Dřevínkové a celému týmu ve vinohradské nemocnici. A všem ostatním bych jen ráda řekla – dávejte si pozor na znamínka a nic nenechávejte náhodě,“ dodala trojnásobná maminka.

Reklama

Další články

Načítám