Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) nedávno odzbrojila své fanoušky na sociálních sítích, když sdílela několik snímků, na kterých se ukázala pouze v kalhotkách a nahoře bez.

„Tak já vás zdravím z pláže, kde nejvíc času trávím tím, že honím mrňata všude možně, protože ti „vyčůránci“ se snad vždycky domluví a rozeběhnou se každý jiným směrem. Každopádně, jsem na to vybavená, mám nový plavky, ve kterých se cítím pohodlně, že si troufnu na sprint i kraula v jeden den,“ chlubila se Ornella.

Ač jí většina fanoušků chválila, našli se tací, kteří Ornellu prosili o to, aby si vzala spíše tanga než podle nich „babičkovské“ plavky. Další ji ale chválili: „Krásná postava po třech dětech, Ornello, kolik vážíte, 50 kilo?“ zalichotil jí jeden z mnoha komentářů.

Ornella se vyhřívala sice na pláži, ale nikoliv u moře. Letní pohodu si ještě předtím, než se ochladilo, dopřávala s dětmi na Slapech, kde mají také pěkné pláže a Ornella si tam vychutnává nefalšované české léto.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám