Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) nedávno odzbrojila své fanoušky na sociálních sítích, když sdílela několik snímků, na kterých se ukázala pouze v kalhotkách a nahoře bez. Určitý oheň celé fotografii dodala také provokativní póza a focení během horkého dne na seně.

Manželka Josefa Kokty (67) přesto zašla ještě o kousek dál. Se sledujícími totiž sdílela také video, na kterém detailně ukázala svůj zadeček, který ozdobila průhlednými krajkovými kalhotkami, a to jak v tmavé, tak i barevné variantě.

Avšak nejde pouze o Ornelly provokaci, maminka tří dětí chtěla vypromovat menstruační kalhotky. V těch se na letní louce dokonce párkrát poválela a jen tak tak jí nevykoukla bradavka, kterou schovala pod slaměný klobouk.

„Nová krajková menstruační kolekce kalhotek. Cítím se v nich krásná, sebejistá a taky komfortně,“ napsala Ornella mimo jiné k videu, které její sledující odrovnalo. Někteří dokonce nevěří, v jak skvělé formě se maminka tří dětí udržuje.

„Úžasné Ornello, moc vám to sekne. Máte krásnou postavu a jste dokonalá maminka,“ uvedla fanynka.

„Váš manžel si může od rána do večera gratulovat! Jste prostě výborná ve všech směrech,“ napsal fanoušek.

„Tak tohle je ta nejvíc sexy reklama na menstruační kalhotky, jakou jsem kdy viděla,“ podotkla další sledující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám