Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Survivor sice začíná až koncem února, avšak všichni hráči již opustili Česko a Slovensko a bojují v Dominikánské republice, kde nejdrsnější reality show probíhá.

Jednou z překvapivých účastnic v týmu červených, tedy známých osobností, je také Ornella Koktová (31), jak redakce Super.cz před nějakou dobou jako první informovala.

Ornella se tak na nějakou dobu rozloučila nejen se svým manželem Josefem Koktou (67), ale také se třemi dětmi: Quentinem, Lilianne a Svenem, o které se musí postarat právě tatínek. Ten se ostatně výborně postaral o všechny děti i v době, kdy Ornella ležela po třetím porodu kvůli zdravotním komplikacím na JIP.

A už nyní lze ze sociálních sítích Josefa Kokty říct, že tuhle roli zvládá skutečně na jedničku. Děti vyzvedává ze školy, školek, vymýšlí jim zábavu a večer jim ještě stíhá servírovat segedínský guláš s domácími knedlíky, který připravil přes den.

„Jste borec Pepo, knedlíky je celkem umění uvařit, tedy alespoň z mého pohledu,“ pochválil Josefa jeden z fanoušků. „Paráda! Jste šikovný, moc ráda Vás a Vaši ženu sleduji! Je krásný, jak se věnujete dětem,“ napsala fanynka. „Klobouk dolů, znám spoustu ženských, co je nezvládnou,“ uvedla sledující. „Smekám, jste úžasný a hezky se staráte o dětičky. To, že takhle vaříte, klobouk dolů,“ podotkla příznivkyně.

Reklama

Další články

Načítám