Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nečekanou opožděnou oslavu narozenin připravili herečce Michaele Dolinové (60) na castingu soutěže Muž roku. Míša si myslela, že přijde pouze do poroty, ale v polovině se hodnocení mladých mužů, kteří se do soutěže hlásí, přerušilo.

„Míša byla v šoku, protože šedesátiny měla už před dvěma týdny. Ale neměla žádnou pořádnou oslavu, tak jsme ji chtěli překvapit,“ řekl pro Super.cz ředitel soutěže David Novotný, který s herečkou jezdí zájezdové představení Trapas nepřežiju, takže je s ní pravidelně v kontaktu.

„Pravda je, že rodinnou oslavu jsme neměli úplně opulentní, ale byla jsem ráda, že jsme se všichni sešli. S celou rodinou jsme šli do Divadla Broadway na muzikál Okno mé lásky. Přijela i Terezka, která žije s partnerem v Bruselu,“ popisovala Dolinová.

A jaké dárky k šedesátinám jí udělaly největší radost? Od manžela, soudce Jana Sváčka dostala zájezd do Malagy. A od dcery nový psací stůl, který jí doma i sestavila. Z restaurace, kde proběhl casting, si pak odnesla krásnou kytici lilií.

Když už se podílela na výběru finalistů, Dolinová se chystá i na vyhlášení Muže roku, které proběhne 23. srpna již tradičně v Náchodě. Tam předá panující vítěz František Knobloch žezlo svému nástupci. A protože půjde o jubilejní, 25. ročník, ředitel soutěže má v plánu pozvat všechny předchozí vítěze.

Reklama

Další články

Načítám