Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni ji při focení kalendáře pro soutěž Anděl mezi zdravotníky svlékli do plavek. Troufnout by si na to Michaela Dolinová (60) mohla i letos, protože je snad ještě štíhlejší než dřív. Na soustředění dokonce dorazila v šatech, které odložila její dcera. "S oběma si můžeme šaty půjčovat," svěřila matka dospělých dcer Julie a Terezy.

"Tentokrát jsem na focení vyfasovala kostlivce, tak nevím, jestli mi nechtěli něco naznačit. Každopádně to bude trošku morbidní fotka," smála se Míša, když nám popisovala letošní focení, po němž ještě s kolegy Ivou Hüttnerovou a Davidem Suchařípou (59) ve Studánce zahráli své představení Domácí štěstí.

Pracovní bude mít i léto. "Mám pod svojí agenturou v repertoáru čtyři komedie, takže budeme mít v létě asi osm představení. A kromě toho budu trávit léto na chalupě, odkud si budu odskakovat na zámek v Zákupech, kde budu opět provázet," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám