Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A už je to tady zase. Kateřina Kaira Hrachovcová (49) se rozhodla svým fanouškům ukázat, jaký byl její den. Všechny ostatní fotografie ale trochu „zastínily“ ty, na kterých se fotila v šatně před návštěvou bazénu. Její postavička opět vzbudila nadšení.

Kdo si přečte datum jejího narození, dokáže jen těžko uvěřit tomu, že Kaira Hrachovcová nedávno oslavila už devětačtyřicáté narozeniny. Herečka a úspěšná tatérka si na své fyzické kondici dává záležet a není divu, že výsledky svého snažení ráda sdílí se svými fanoušky na sociální síti. Tentokrát si svou fyzičku šla vylepšit do bazénu, předtím si však v šatně vyfotila černobílé fotografie, na kterých díky úsporným černým bikinám vyniklo její štíhlé tělo a hlavně pevný zadeček. Ten předvedla rovnou v tangách. Fanoušci herečce poslali spoustu emotikonů srdíček a ohýnků a samozřejmě nechyběly ani lichotky.

„Vypadáš top,“ napsala jí jedna fanynka. „Super zadeček,“ přidal se jiný sledující. „Stále neskutečná kočka, wow,“ nezůstal pozadu jiný. „Už od Života na zámku pořád stejná,“ napsal další a zmínil tak jednu z nejslavnějších rolí herečky, kterou začala točit už v roce 1995. A zatímco většina fanoušků se spokojila s pochvalou hereččiny postavy, jeden zašel dál. „Dobrý večer přeji, mohl bych s vámi mít sex, prosím?“ napsal. Nikdo se zřejmě nediví tomu, že na svou intimní otázku nedostal odpověď. Tolik pozitivních reakcí na postavu ale Kairu určitě musí potěšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám