Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chtěl bych být psem Kateřiny Kairy Hrachovcové (49). Tak to si nejspíš řekne každý, kdo uvidí herečku s jejím mazlíčkem. Nejen, že mu věnuje veškerou lásku, ale čtyřnohý miláček má i královské zacházení.

Kateřina Kaira Hrachovcová žije velmi svobodným životem. Její oblibou se stalo tetování, ráda cestuje, od rozvodu s veterinářem Janem Herčíkem ale příliš nemluví o svém soukromém životě. Její fanoušci tak znají jen jedinou její velkou lásku - pejska Puňtu. "Vozím ho skoro na všechny zájezdy, má svůj ručníček, který má položený vedle mě, protože není pod nohama, ale na sedačce. Nějak se tam vždycky zmáčkneme," řekla Kaira před časem Super.cz s tím, že s ní její miláček spává i v posteli a nikomu to zatím nevadilo.

Teď se herečka na sociální síti opět podělila o několik snímků se svým psem. „On: pomoc, už mě zase objímá,“ napsala k příspěvku, kde ovšem kromě objímání nechyběl také snímek z letního výletu na zámek. A Puňta se vezl v kočárku. Pejskovi už je téměř sedmnáct let, a tak si určitě takovou péči zaslouží. Fotky okomentovali i hereččini sledující. „V příštím životě chci být Tvůj pes,“ napsal například jeden. „Takhle v kočáru jsem jako malá vozila vždycky koťata u babičky na vesnici. Léto budiž pochváleno!“ napsala další. „Jé, kouzelné fotečky, já měla na Terezku úplně ten samý kočárek, akorát tmavě modrý, a jak nám sloužil,“ napsala třetí. Tak nezbývá než popřát, ať se nadcházející narozeniny chlupáče pořádně vyvedou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám