Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) nám nedávno práskla, že kvůli soudnímu rozhodnutí bude na Štědrý večer bez svých synů, kteří tak Ježíška přivítají s tatínkem. To Lucie Vondráčková (44) má v tomto směru větší štěstí. Její synové si totiž sami řekli, s kým chtějí být.

Kluci budou s námi doma. Dost se toho za ten rok změnilo. Jsou už velcí a říkají si sami, co chtějí. Je to pohoda a všem je fajn,“ neskrývala nadšení Lucie během rozhovoru pro Super.cz. Zpěvačka a herečka tak bude mít po boku své potomky a svého přítele. S tatínkem Tomášem Plekancem (41) pak kluci budou další dny.

Právě s MMA zápasníkem Zdeňkem Polívkou už Lucka bude druhé Vánoce. Loni si je ale spolu moc neužili. „Loni to byly Vánoce s horečkou, tak jediná naše nová tradice, na které lpím, je, ať jsou všichni zúčastnění zdraví.“

My si s Lucií povídali v zimním zábavním parku, kam právě vyrazila s dětmi, aby si trochu odpočinula od předvánočního shonu. Synovi Matyášovi bylo navíc před pár dny 12 let, a tak to spojili i oslavou. „Mám ráda oslavy takzvaně postupné. Třeba celý týden, po kouskách. Jeden den dárky, druhý den kamarádi, třetí návštěva zimního zábavního parku, prostě ať to stojí za to a jen tak ty narozeniny neskončí,“ dodala se smíchem Lucie Vondráčková.

Reklama

Další články

Načítám