Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí řada reality show Survivor už začala. Všichni hráči bojují v drsné soutěži v Dominikánské republice a diváci se prvního dílu dočkají už koncem února.

V karibském ráji už částečně žije také Ondřej Novotný (46), který má na bedrech kus celé show. Soutěž totiž nejen moderuje, ale také musí sledovat kompletní dění na ostrově, které později zužitkuje.

„Je to to nejnáročnější, ale je to samozřejmě moje úloha. Trávím tím dny, desítky hodin a neustále to sleduji. Je pro mě těžké, když jsem v tom, čím dál tím víc sám. Lidem docházejí síly, štáb pomalu omdlévá, protože je to strašně dlouhé, ale já musím být dobrý na začátku a nejlepší na konci. Dny ve střižně někdy nejsou moc hezké, takže se netěším do těch malých kamrlíků, ale těším se, že se zase budu mít na co dívat. Baví mě to, proto to dělám,“ řekl Ondřej Novotný Super.cz se slovy, že spolupráce se soutěžícími není vždy jednoduchá. Přesto musí zůstat nestranný.

„Nejsem člověk bez emocí, citů a vnímání. Rozpoznávám, když je někdo jako člověk nepříjemný na ostatní nebo naopak, ale nehodnotím. Snažím se mít s hráči přátelský a dobrý vztah, protože jsem jediný, komu mohou a musí věřit, že dodržují rovinu, a věřím, že to tak i vidí. Je jasné, že se sem tam objeví někdo, kdo je velmi za hranou,“ vysvětlil moderátor.

„Jinak si nevybírám žádného favorita, naopak se každý den přesvědčuji, že musím mít všechny stejně rád. Někdy je to těžký a mám mantry, které si říkám před každou hrou, a vracím se zpět do toho, že jsem nepopsaný papír a oni na něj píšou,“ dodal Ondřej Novotný.

Reklama

Další články

Načítám