Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olympionik a kajakář Vavřinec Hradilek (37) dotančil v letošním StarDance třetí. V umístění ve finále měl profesionální sportovec radost. Po několik měsících na parketu ho nyní čeká volno, ale se svou tanečnicí Kateřinou Bartuněk Hrstkovou to prý neplánuje zabalit.

„Myslím, že s Káťou jsme dnes netančili naposledy,“ svěřil se Super.cz sportovec, který si finále užil. „Nervózní jsem byl před každým tancem, ale ten prožitek byl tak velký, že pořád dojíždím a ten pocit je pořád skvělý,“ prozradil Vavřinec Hradilek. „Dnešní večer byl úžasný od začátku do konce a moc jsme si to užili,“ dodala jeho tanečnice.

Na finále nechyběla ani Hradilkova půvabná manželka Lucie, kterou si vzal letos v létě a se kterou má dvě malé dcery. Ta svému muži držela v publiku palce a po finále se na svého muže vrhla. Ve stříbrných šatech předvedla Lucie krásnou štíhlou figuru a od teď s ní hodlá kajakář zúročit vše, co se na parketu naučil. „Něco jsem se naučil, tak třeba s manželkou si zatančíme spolu nebo s dětmi,“ dodal sportovec, který se těší na Vánoce.

„Nějak si odpočinu a pak se postupně vrátím do procesu. Jsme aktivní, takže na Vánoce dáme nějaké hory a cestování také bude, doufám, nechávali jsme to otevřené,“ dodal Hradilek.

Reklama

Další články

Načítám