Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adéla Gondíková (50) má aktuálně plné ruce práce. Hraje a natáčí o sto šest. My jsme si s ní povídali přímo na place připravovaného seriálu Chataři ze Švihova, který uvede platforma Prima+. V seriálu si zahraje i její manžel Jiří Langmajer (57), i když je spolu na jednom záběru moc často neuvidíte. Mají spolu málo scén. Vidět je můžete ale například v přestavení Ani za milion! v Komorním divadle Kalich.

Právě během nedávné reprízy si usměvavá herečka a moderátorka zažila pořádný šok, kdy před zraky diváků musela čelit svému strachu. „Mě tam obtěžovala moucha, začala tam lítat kolem mě. Já jsem si ale nemyslela, že je to moucha, ale něco většího, protože já se bojím hmyzu. Začala jsem hysterčit a Jirka na mě koukal, jestli jsem se úplně nezbláznila. Vzali jsme to do hry a diváci chvíli vůbec nevěděli, co se jako děje,“ popsala teď už se smíchem událost během představení.

To ale nebylo jediné, co se během jednoho divadelního představení stalo. „Potom, když se to celé zklidnilo a já zjistila, že je to moucha, tak jsem mohla dál hrát a nekoukat, co se děje kolem mě, tak tam najednou pán v první řadě začal šustit bonbonem. To nás úplně překvapilo, protože jsme měli pocit, že od dětství se všem říká, že v divadle se nesmí šustit bonbonem. Tak mu ten bonbon Jirka vzal a chvíli s ním hrál. Po chvíli ho vyplivnul a svedl to na to, že ten bonbon je hnusnej,“ smála se během našeho rozhovoru Adéla Gondíková.

Reklama

Další články

Načítám