Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51) si nadále užívá prosluněnou dovolenou v teplých krajích. Společně s partnerem Lukášem a přáteli chytá bronz v Thajsku. Populární herečka si užívá zasloužený relax na pláži i vodní radovánky.

Poznává také krásy podmořského světa. Jitčini fanoušci jsou zase nadšeni z toho, že se s nimi herečka podělila o střípky z dovolené. Schneiderová ukázala svou výstavní postavičku v plavkách i v letních šatičkách.

„Všechno bylo a ještě bude! Jupík,“ neskrývala na sociální síti nadšení Schneiderová, kterou diváci měli naposledy možnost vidět v seriálu Extraktoři, kde si zahrála společně se svou dcerou Sofií. Herečka se neustále udržuje ve formě a padesátku byste jí rozhodně nehádali.

V minulosti tančila ve StarDance a nedávno přiznala, že má k tanci, který skvěle formuje tělo, pořád blízko. „Na tanec bych si ještě troufla, ale musela bych trénovat. I když v divadle, ve Studiu DVA, tančím s Romanem Zachem v představení Moje tango. Ale to je spíš takové divadelní tancování, z toho, co jsem tančila ve StarDance, si nepamatuju vůbec nic,“ přiznala loni Super.cz s úsměvem. Ovšem po pár trénincích by si určitě vzpomněla…

Reklama

Další články

Načítám