Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Schneiderová (51) do svého soukromí většinou nikoho nepouští a nerada o něm mluví. Teď ale udělala výjimku a se svými fanoušky sdílela zamilovanou fotku s přítelem z exotické dovolené. Je vidět, že láska jí opravdu sluší.

Herečka loni oslavila padesáté narozeniny, věk je v tomto případě ale skutečně jen číslo, a kdo by ho zrovna u ní neznal, jistě by jí tipoval o mnoho let méně. Dáma s ohnivými vlasy nemá problém se na jevišti ukázat jen ve spodním prádle a stává se tváří reklamních kampaní. Jitka na sobě samozřejmě pracuje a stará se o své tělo, které už dva roky pod vedením trenérky „trápí“ v posilovně, a nevynechává ani péči o pleť. Je ale vidět, že k jejímu vzhledu jistě dopomáhá i to, že je v životě šťastná.

Před týdnem oslavila osmnácté narozeniny dcery Sofie Anny, kterou má s hercem Davidem Švehlíkem, a teď, stejně jako řada dalších celebrit, vyrazila načerpat sílu do exotiky. Se svými fanoušky sdílela několik fotek a hned z té první vyzařuje skutečná láska. Jitka se na ní skrývá v náruči svého dlouholetého přítele, designéra Lukáše, a na jejím obličeji je vidět, že je za takové okamžiky velmi vděčná.

V takové chvíli není potřeba make-up, složitý účes ani krásné šaty. „Vitamín L,“ napsala k sérii snímků z dovolené herečka. Uvidíme, jestli bude chtít sdílet i další střípky ze svého exotického úniku a třeba předvede i svou vysportovanou figuru v plavkách.

Reklama

Další články

Načítám