Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má na kontě řadu fotbalových úspěchů, na tom bankovním zase spoustu peněz. Znají ho fanoušci po celém světě, pro mnoho z nich je ikonou, k níž vzhlíží. Život fotbalové celebrity Lionela Messiho s sebou nese řadu výhod, ale má i svou odvrácenou stranu. K dani za popularitu patří například to, že nemůže jít na veřejnost, aniž by si ho někdo všiml. A v případě globální fotbalové superstar těch lidí není zrovna málo…

Jen vyjít z podniku, kam zajde na dobré jídlo, většinou způsobí tlačenici, takže i obyčejná návštěva restaurace se neobejde bez plánování, bezpečnostních manévrů a zásahu ochranky. Páteční večer Messiho a jeho ženy Antonely Roccuzzo může být příkladem.

Nejdříve z podniku vyšla Antonela, která je na ruch kolem manžela zvyklá, a množství čekajících fanoušků ji nevyvedlo z míry. Cestou k přistavenému vozu se usmívala a držela se ochranky. Teprve když byla ve voze, vyšel Messi, kolem kterého se okamžitě shlukl hrozen lidí. Ochranka čítající několik členů jej ale obestoupila ze všech stran, aby i jeho doprovodila ke stříbrnému vozu Bentley.

Messi s rodinou, manželkou a třemi syny, Mateem, Thiagem a Cirem, aktuálně žije na Floridě, kde kope za tým Inter Miami CF.

Už před pár lety zde zakoupil dvě luxusní nemovitosti. Nejdřív byt v Porsche Design Tower za pět milionů dolarů a později rovnou celé patro, deváté, v nedaleké budově Regalia za víc než 7 milionů dolarů. V polovině září se objevila zpráva, že fotbalista zakoupil další nemovitost, tentokrát rezidenci o deseti ložnicích, za niž měl zaplatit necelých 11 milionů dolarů.

Domy má také v Rosariu, Barceloně, na Ibize nebo v Itálii.

Související témata:
Život slavných

Reklama

Další články

Načítám