Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Valentýn sice v našich končinách zatím stále nemá příliš velkou oblibu, v zahraničí ho ale lidé prožívají rozhodně více. Anglická zpěvačka Frankie Bridge se pochlubila kouskem určeným pro tuto příležitost, u lidí ale naprosto neuspěla.

Frankie Bridge si vybudovala úspěšnou kariéru. Jako zpěvačka dříve působila ve skupinách S Club Juniors a The Saturdays. Účastnila se několika reality show a má vlastní pořad. V Anglii bývá označována jako „classy“, tedy ta, co má úroveň, její účes se dokonce jedním časem stal hitem, který začaly napodobovat další ženy, a je také označována za módní ikonu. Ne vždy se jí ale podaří trefa do černého.

Na valentýnský svátek se pochlubila šaty, kterými nejspíš chtěla své fanoušky uchvátit. „Nejsme zrovna ti, kteří oslavují Valentýna, ale jak bych mohla zůstat doma, když mám tyhle úžasné šaty,“ napsala na Instagram k videu, na kterém róbu předvádí. Jejím autorem je návrhář Christopher Esber a šaty jsou zvláštní hlavně tím, že jsou ve vrchní části „rafinovaně“ vykrojené, a to tak, že je Frankie vidět skoro celé jedno ňadro. A právě to se ani u jejích vlastních fanoušků rozhodně nesetkalo s úspěchem.

„Omlouvám se, ale tyto šaty jsou nevhodné,“ napsal ještě mírně jeden z nich. „Vypadáš krásně, jako vždycky, ale pardon, šaty se mi nelíbí,“ přidala se další fanynka. Další lidé si už ale takové servítky nebrali. „Strašné šaty“, nebo „Jsi krásná, ale ty šaty jsou tak příšerně odporné“, či „Ty šaty jsou naprosto strašné, to snad musí být vtip,“ píší další. Pod videem se skutečně nenajde snad ani jeden pozitivní komentář, někteří lidé si myslí i to, že takhle by manžel Frankie, fotbalista Wayne Bridge, se kterým má dva syny, rozhodně neměl pouštět svou ženu mezi lidi.

Kdyby se náhodou našly dámy, které by po takových šatech toužily, jsou dostupné ke koupi za zhruba 21 tisíc korun. Po tak negativní vlně komentářů ale asi bude jen málo žen, které by v nich chtěly oslnit.

Reklama

Další články

Načítám