Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bella Thorne (26) v posledních letech zřejmě i víc než svým hereckým nebo pěveckým umem zaujímá svým tělem. Na poslední akci ale zcela průsvitnými šaty lidi spíš pobouřila. Podle nich taková „róba“ na galavečer rozhodně nepatří.

Spoře oděná herečka dorazila na galavečer The Art Of Elysium HEAVEN, tentokrát nazvaný „Nebe je knihovna“. Honosná akce pořádaná neziskovou organizací na podporu umění se konala v okázalých prostorách losangeleského Wiltern Theatre a kromě Belly se jí zúčastnily i modelka Heidi Klum nebo herečka Christina Hendricks. Zatímco Heidi, která přišla i s dcerou Leni, tentokrát zvolila vcelku decentní róbu, o „haló“ se postarala právě Bella.

Ta oblékla třpytivé šaty podobné drátěné košili, pod které si vzala jen bílá tanga. Bella s nahotou sama problém nemá, nedávno se svlékala například ve filmu Rumble Through the Dark, v minulosti se proslavila účastí na placené platformě a i na Instagramu fanouškům servíruje sexy fotografie, lidé ale mají pocit, že na akci tohoto typu už je takové oblečení příliš.

„Snižuje úroveň celé akce,“ stěžuje si například jeden čtenář Daily Mailu. „Bella už roky neměla žádnou smysluplnou práci, ale nějak stále přibývá na kilech. Jaké je její tajemství?“ píše jiný. „Ubohé,“ vyjadřuje názor třetí. Sama Bella, která nedávno přiznala, že se celé Vánoce jen válela na gauči a popíjela drinky, si ale z negativních komentářů ohledně svých šatů nebo postavy zřejmě nic nedělá a nejspíš už připravuje další sexy snímky, které bude servírovat svým téměř pětadvaceti milionům fanoušků na sociální síti.

Reklama

Další články

Načítám