Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulých dnech přišel pro diváky a fanoušky Evy Burešové (30) šok. Herečka totiž oznámila, že končí v seriálu ZOO. O tomto kroku přemýšlela už delší dobu.

V našem rozhovoru upřesnila, že svého rozhodnutí nelituje. „Nemrzí mě to. Já pořád odcházím tak, že mám dveře otevřené. Mám se všemi moc hezké vztahy, je to spíš o tom, dát si pauzu. Na nějakou dobu, abych načerpala sílu. Ta síla je potřeba, točila jsem sedm let v kuse, byl to takový šílený maraton. Hodně mi to dalo, nic mi to nevzalo. Potřebuji načerpat sílu, abych měla těm divákům co předávat. Teď to všechno bylo takový unavený, ty poslední měsíce,“ řekla Eva v rozhovoru pro Super.cz.

My si společně povídali na Cenách Anděl, kam herečka a zpěvačka dorazila se svým partnerem Přemkem Forejtem (37). Rozhodnutí, že nebude točit ZOO, jí opravdu prospělo, vypadala odpočatě. Jak tedy aktuálně Eva Burešová nabírá novou energii? „Tak teďka už ze sluníčka. Já jsem strašně nadšená, že už svítí sluníčko. Lítali jsme po zahradě. Z toho já čerpám energii, z toho sluníčka a z rodiny, samozřejmě,“ prozradila.

Nyní s rodinou plánují dovolenou, u moře ale zatím ne. „Brzy pojedeme na hory, to je něco, na co se momentálně ne tolik těším, protože teď tady začalo svítit sluníčko, a já jedu na hory. Ale těším se na to, že tam budeme celá rodina spolu. Polovina bude lyžovat. Já jsem s tím nejmladším druhá polovina, tak my si budeme užívat wellness,“ dodala Eva Burešová.

Reklama

Další články

Načítám