Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co její manžel Vratislav Mynář skončil coby hradní kancléř, trávil hodně času na Moravě, kam z Prahy přesídlil. A jeho žena Alex Mynářová musela stále častěji odpovídat na to, zda nemají doma krizi, případně vyvracet „zaručené“ zprávy o údajném konci ostře sledovaného vztahu.

V takových chvílích je lepší všechny klevety hodit za hlavu a soustředit se na věci, které mají smysl. Třeba na práci a také rodinu. A čas od času s manželem vyrazit do společnosti. Přesně to také bývalý kancléř a známá moderátorka udělali. Společně vyrazili na křest knihy Spiknutí, kde nechyběli ani Miloš Zeman, kardinál Dominik Duka, expremiér Jiří Paroubek nebo Jiřina Bohdalová (93).

Manželé Mynářovi na akci doslova zářili a na nějakou krizi to rozhodně nevypadalo. Naopak všechno nasvědčuje tomu, že odpočinek na Moravě, o němž moderátorka před časem mluvila, pravé ruce bývalého prezidenta náramně prospěl. Vypadá teď velmi svěže a odpočatě. Úplně jiný člověk!

„Po dlouhé době jsme byli ve společnosti a dlouho se zase společně nikde neukážeme,“ řekla nám s úsměvem Mynářová, která prozradila, co je za manželovou zázračnou proměnou.

„Manžel si doslova vychutnává klid, ústraní a rodinný život. Teď udělal výjimku. Ostatně jinak to ani nešlo. Jsou pozvání, která se neodmítají, a setkání, ze kterých ze neodchází dřív. Pozvání od takového člověka a státníka, kterým je Miloš Zeman, a setkání s ním k nim rozhodně patří. A patřit bude,“ svěřila Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám