Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka Alexandra zřejmě již odjela zpět do Austrálie, a tak se vše opět vrátilo do starých kolejí… Bianca Censori totiž v neděli večer vynesla jeden ze svých dosud nejodvážnějších modelů, a to jak jinak než ve společnosti svého muže Kanyeho Westa (46)

Devětadvacetiletá architektka, která si během nedávné návštěvy své maminky v Kalifornii mohla dopřát více oblečení, se na ulici totiž opět objevila v průsvitném overalu, pod nímž neměla spodní prádlo. Aby toho nebylo málo, horní část oplývala obrovským výstřihem, který držela na místě jen dvě tenoučká, sotva okem viditelná ramínka. Overal měla Bianca ještě doplněný o punčochy s podvazky a pár černých lodiček na jehlách.

Rapper a jeho žena nejdřív zavítali do restaurace Raising Cane’s Chicken Fingers v Burbanku, následně si Bianca skočila do solária a poté si spolu užili romantickou večeři v podniku Saffy’s.

Podle informací britského Daily Mailu původně Biančina maminka skutečně přijela do Kalifornie, aby svou dceru „zachránila“ po panujících obavách, že ji její muž ovládá. Své rozhořčení nad dceřiným stylem odívání nedávno projevil i Biančin otec Leo Censori, který dokonce chtěl Westa konfrontovat. Lidé se tak dohadují, že zřejmě nejdřív vyslal Alexandru, aby mezi oběma muži nedošlo k něčemu ostřejšímu.

West ovšem minulý týden tchyni vzal na své vystoupení, kde se navíc Alexandra setkala i s jeho bývalou ženou Kim Kardashian. Následně spolu maminka a dcera vyrazily na nákupy, a jak se zdá, z údajné záchrany nakonec nebylo nic. Nechme se tak překvapit, jestli vše nakonec vezme do svých rukou samotný Leo Censori, který v minulosti platil za důležitou postavu hazardního a drogového podsvětí v Melbourne.

Reklama

Další články

Načítám