Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svými oděvními kreacemi poslední rok získává na společenských akcích dost pozornosti, takže nás ani nepřekvapilo, když si Milan Peroutka (34) na moderování přehlídky Tatiany Kovaříkové oblékl košili s obří mašlí.

„Předvádět nebudu, všechny holky jsou vyšší než já, tak zůstanu u moderování. Ale móda mě baví, takže doufám, že i ta mašle obstojí. Ale kabelky zatím neřeším, musím to vzít odjinud,“ společně jsme se pobavili nad tím, že už by byl stejně druhý po Richardovi Krajčovi (46).

Kreativní kreace, které oblékají jeho kolegové z branže, průběžně sleduje. „Občas na to kouknu, mně pomáhá Domča. Rád se obléknu, ale nechávám to na klidně na druhých. Nevadí mi nic obléknout a jsem schopný se cítit dobře v čemkoli. Ostatně to patří k mé práci, i ty kostýmy musíte vždycky přijmout. Nekladu si limity a uvědomuji si, že se to teď víc hodnotí, i přísně. Zároveň je to ale subjektivní disciplína. Jeden vás pochválí, druhý zkritizuje. Samozřejmě ten první udělá větší radost,“ míní.

O oblečení byla hodně i narozeninová párty, kterou s manželem Dominikem pořádali v maškarním duchu, a o snímky v kostýmech se podělil i se svými fanoušky. „Byl to maškarní bál, už druhý v řadě, ale loni jsme spolu ještě nebyli veřejně, takže jsem to nikde moc nepropíral. Letos jsem se rád pochlubil, protože to bylo hezké. Nikdo z hostů kostým nepodcenil a je to super nápad, dát na párty dress code. Ty lidi to uvolní. Všichni sedíme na těch internetech, tak proč neudělat něco reálného a nepotkat se. Už se těšíme na příští rok,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám